Pogled nazaj – Aktivnosti v letu 2015

 
Šola zdravega načina življenja v Strunjanu skupaj s člani Mežiškega koronarnega kluba.

 

11. do 18. maj 2015
Šola zdravega načina življenja v Strunjanu skupaj s člani Mežiškega koronarnega kluba. G. Žagar je poskrbel ne samo za strokovna predavanja, rekreacijo ampak tudi za živahno družabno življenje. Hvala za prijetno in koristno druženje.

 

14. maj 2015
Vadbena skupina Slovenj Gradec se je odpravila na krajši pohod po Luštni poti, zaključek pa je tako kot že nekaj let pri naši članici Anici Strmčnik, ki poskrbi, da so mize polne ne samo od dobrot iz naših nahrbtnikov, ampak tudi njeni čudoviti kifeljci so vedno nepogrešljivi. Hvala Anica.

kk klub 2

16. maj 2015
Koronarni klub Dravske doline nas je povabil, da se udeležimo njihove prireditve DAN DOŽIVETIJ Z NARAVO – Primož na Pohorju. Bili smo prijazno sprejeti, razgibali smo se ob jutranji telovadbi, se poučili o TPO in delovanju defibrilatorja, na pohodu pa pod strokovnim vodstvom spoznavali zdravilna zelišča. Naše članice – pevke pa so še dodatno popestrile zanimiv program z petjem in kitaro. Hvala g. Marjanu za vabilo.

kk klub 3 1

kk klub 3 2

kk klub 3 3

27. maja 2015
Dež je vadbeni skupini Mislinja preprečil pohod do gostišča, kjer je bilo poskrbljeno za pijačo in jedačo. Sreča da smo imeli na razpolago avtomobile. Vaditeljica Katarina in Majda sta poskrbeli, da smo se imeli lepo, se nasmejali ob igranju MOJA SLOVENIJA in poklepetali. Hvala organizatorkama za lepo doživeto popoldne.

zaključek 2015 4 1

zaključek 2015 4 2

3. junija 2015
Naša posebna skupina vadečih iz Mislinja je obiskala sv. Hemo v Avstriji. Vesela sem, da se je skupina tako povezala, saj so člani iz različnih krajev Mislinjske doline, delujejo pa kot družina. Hvala g. Dokl, ki skrbi za tako vzdušje.

Mislinja 2-Hema 2015 5

5. junija 2015
Ogled baleta GRK ZORBA v Mariboru. Že januarja je g. Vovk poskrbel, da smo dobili karte in sedeže z lepim razgledom. Avtobus smo hitro napolnili, nekaj je bilo odpovedi zaradi bolezni, pa smo tudi te karte hitro prodali. Doživeli smo lep večer. Hvala g. Vovku za organizacijo in na tako druženje še drugo leto.

kk klub 6

7. junija 2015
Že nekaj let se skupaj s KOVITO (Koroško društvo za zdravje) udeležujemo pohodov. Letos mo obiskali Košenjak, marsikdo je bil na njem prvič, zato so organizirali poseben sprejem za te. Spoznali kraje, zgodovino, se vrnili na kočo, kjer je bilo poskrbljeno za jedačo, pijačo in sladke prigrizke. Ogledali smo si še Bukovje v Dravogradu, kjer so nam vodiči povedali veliko zanimivosti, marsikdo je bil presenečen, da premalo poznamo zgodovino krajev, ki so v naši bližini. Za to poskrbi KOVITA oz. njena predsednica prim. Cirila Slemenik Pušnik, dr. med., da so pohodi vsako leto po bližnjih krajih, kamor se ne opravimo sami. Hvala za vabilo in prijetno druženje tudi drugo leto.

kk klub 7 1

kk klub 7 2

9. junija 2015
Zaključek vadbene skupine Dolič na Lovski koči. Na srečanjih je vedno dovolj smeha, predvsem pa petja in dobre volje. Seveda tudi lačni in žejni nismo.
Hvala ge. Romani in vsem, ki skrbijo za dobro vzdušje in polne želodce.

kk klub 8

V mesecu maju smo se prijavili tudi na dva razpisa in sicer na Ministrstvo za zdravje, skupno pa je Zveza pripravila razpis na ZPIZ za namenska sredstva za športno kulturno udejstvovanje upokojencev.

 

Poletje je čas, da si privoščimo počitek, poskrbimo za telo in dušo, v jeseni pa zdravi in veseli spet v telovadnice, na pohode, predavanja in vesela druženja.

Želim vam da preživite vroče, manj vroče in tudi deževne dneve lepo, vsak dan je lahko lep, če ga pričnemo z pozitivnimi mislimi.

 

Pogled nazaj – Aktivnosti v letu 2015

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Pomakni se na vrh