Predavanje na temo “Skrb za zdravo življenje”

V sodelovanju in z pokroviteljstvom Občine Mislinja smo imeli v dvorani Lopan 28. oktobra 2016 predavanje na temo »SKRB ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE«. Na predavanje smo povabili člane KK Mislinjske doline in vse občane Občine Mislinja. Zelo nazorno in lepo smo bili seznanjeni, kako in na kakšen način moramo sami skrbeti za zmanjšanje oziroma za znižanje holesterola ter sladkorja v krvi, kakor tudi za ustrezen krvni tlak.

Predavanje sta vodile gospa Maja Pušnik Vrčkovnik, dr. med., specialistka interne medicine in gospa mag. Marjeta Škorja, univ. dipl. inž. živ. teh.

Po končanem predavanju smo izvajali tudi meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola v krvi. Za vse, ki so želeli dodatne informacije o tem, kako izboljšati svoje zdravstveno stanje, je bil možen individualen razgovor s predavateljicama.

Na koncu smo imeli skromno zdravo pogostitev, ki so jo pripravile članice Koronarnega Kluba Mislinjske Doline.

V imenu vseh udeležencev in KK Mislinjske doline se gospe Maji Pušnik Vrčkovnik, dr. med., specialistki interne medicine ter gospe mag. Marjeti Škorja, univ. dipl. inž. živ. teh. najlepše zahvaljujem.

 

Več slik o dogodku najdete v galeriji:

Predavanje na temo Skrb za zdravo življenje;

 

Dominik Javornik, predsednik KK Mislinjske doline

Predavanje na temo “Skrb za zdravo življenje”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Pomakni se na vrh