Pohod ob zaključku aktivnosti 2014

V četrtek, 15.5.2014 je predsednica Koronarnega kluba Mislinjske doline  g. Marjana organizirala  za člane in članice kluba pohod po Luštni poti  Stari trg. Ob 17. uri smo se zbrali  pri cerkvi svete Radegunde in počasi odkorakali po omenjeni poti. Zbralo se je kar veliko članov, hitrost hoje smo prilagodili skupini in posamezniku. V prijetnem klepetu z vmesnimi počitki smo prehitro prehodili omenjeno pot in prišli do prvega cilja do Malega Brdnika,  gospe Anice Strmčnik, kjer smo se oddahnili in okrepili. Gospa Anica nas je povabila v letno kuhinjo, nas pogostila z dobrotami, ki jih je  pripravila sama in članice kluba.

 

photo1  photo5

Kar prilegel se nam je počitek in prigrizek, pa še žejni smo bili. Druženje je bilo prijetno, v sproščenem vzdušju, članice kluba so tudi odlične pevke, zato smo hitro začeli prepevati, pa še kakšen masten vic je padel, kar pa za razliko od holesterola ne škodi našim žilam, ampak deluje proti maščobam v krvi in protistresno.

Hvala vsem, ki ste se pohoda udeležili, posebno pa pridnim gospodinjam, g. predsednici in vaditeljici Marjani za lep sredin popoldan.

Pohod ob zaključku aktivnosti 2014

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Pomakni se na vrh